Osallistu aurinkosähköjärjestelmän arvontaan!
Pyydä ilmainen kartoitus 16.6.2019 mennessä.

Voit voittaa 12 paneelin aurinkosähköjärjestelmän itsellesi.

Arvontaan voivat osallistua kaikki kuluttaja-asiakkaat, jotka pyytävät kartoituksen SUN-aurinsähköjärjestelmästä Lammaisten Energialta, Paneliankosken Voimalta tai Kokemäen Sähköltä, Satakunnan alueella 19.4. - 16.6.2019 välisenä aikana.

Kartoituksen pyytäneiden kesken arvotaan 3 kW:n aurinkosähköjärjestelmä, joka sisältää: 12 kpl aurinkopaneeleita, kiinnikkeet ja kiskot kaikentyyppisille katemateriaaleille sekä invertterin.

Arvonta ei sisällä asennustyön osuutta. Palkinnon arvo 3500 €

SUN-aurinkosähköjärjestelmä arvonta

SÄÄNNÖT

1. Arvonnan järjestäjä
Arvonnan järjestää Lammaisten Energia Oy, Paneliankosken Voima Oy, Kokemäen Sähkö Oy (jäljempänä myös ”Järjestäjä”).


2. Osallistuminen ja osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat luonnolliset henkilöt, jotka pyytävät ilmaisen kartoituksen SUN-aurinsähköjärjestelmästä Lammaisten Energialta, Paneliankosken Voimalta tai Kokemäen Sähköltä 19.4. - 16.6.2019 välisenä aikana, Satakunnan alueella. Arvontaan eivät voi osallistua arvonnan järjestäjien henkilöstö tai arvonnan järjestelyissä mukana olleet muiden yhtiöiden työntekijät.

3. Palkinto
Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 3 kW aurinkosähköjärjestelmä, joka sisältää: 12 kpl aurinkopaneeleita, kiinnikkeet ja kiskot kaikentyyppisille katemateriaaleille sekä invertterin. Arvonta ei sisällä asennustyön osuutta.
Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Järjestäjällä on oikeus käyttää kilpailun voittajan nimeä, kotipaikkatietoa, mahdollisia kuvia ja kommentteja eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

4. Järjestäjän vastuu
Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen liittyvistä kustannuksista.
Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.


5. Muutosoikeus
Arvonnan Järjestäjällä on oikeus muuttaa arvonnan sääntöjä ilman erillistä ilmoitusta, mikäli Järjestäjä katsoo sen aiheelliseksi.