SUN-aurinkosähköyhteistyö vahvistuu jälleen Satakunnassa

Kokemäen Sähkö lähtee maaliskuun alusta mukaan SUN-aurinkosähköyhteistyöhön yhdessä Lammaisten Energian, Paneliankosken Voiman ja Satmaticin kanssa.

SUN-aurinkosähkö on Lammaisten Energian ja Satmaticin perustama konsortio, jonka tavoitteena on aurinkosähköjärjestelmien myynti täyden palvelun toimituksena. SUN-aurinkosähkö nimen alla tarjotaan erilaisia pakettiratkaisuja niin yhteistyökumppaneille kuin suoraan kuluttaja-asiakkaillekin.

Kokemäen Sähkön toimitusjohtaja Kimmo Nurmisen mukaan SUN-aurinkosähköyhteistyö on yksi alan edelläkävijöistä. Yhteistyön avulla saadaan tehokkuutta aurinkosähköjärjestelmien myyntiin ja markkinointiin. “Olemme tehneet jo aiemmin yhteistyötä mm. sähköajoneuvojen lataustolppiin liittyen, joten odotamme innolla paikallisen yhteistyön mukanaan tuomia mahdollisuuksia myös aurinkosähköjärjestelmien osalta”, Nurminen tiivistää.

Lammaisten Energian toimitusjohtaja Kimmo Kivikko on tyytyväinen, että Kokemäen Sähkö lähtee mukaan SUN-aurinkosähköyhteistyöhön. Kivikko näkee aurinkosähkön tulevaisuuden valoisana. “Tämä mahdollistaa entistä laajemman yhteistyön aurinkosähköjärjestelmien markkinoinnissa. Samalla olemme osaltamme edistämässä vihreän energian käyttöönottoa Suomessa ja tukemassa kestävää kehitystä”, Kivikko kertoo.

Nyt tehdyllä sopimuksella on tarkoitus lisätä aurinkovoimaloiden rakentamista ja ekologista sähkötuotantoa Satakunnassa ja koko Suomessa. Tämä solmittu sopimus avaa Kokemäen Sähkölle uusia mahdollisuuksia aurinkosähkön hyödyntämiseen ja on näin myös asiakkaille erinomainen teknis-taloudellinen ratkaisu.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Kimmo Kivikko, puh. 044 738 6164 (Lammaisten Energia Oy)
Toimitusjohtaja Kimmo Nurminen, puh. 044 738 6128 (Kokemäen Sähkö Oy)

SUN-AURINKOSÄHKÖ

SUN-aurinkosähkö yhteistyöverkostoon kuuluu Lammaisten Energia Oy, Paneliankosken Voima Oy, Kokemäen Sähkö Oy ja laitetoimittajana Satmatic Oy. Yhteistyön tavoitteena on saavuttaa aurinkosähköjärjestelmien myynti täyden palvelun toimituksena maksimaalisen edullisena järjestelmän hankkijalle. SUN-aurinkosähköpaketit sisältävät kokonaisvaltaisen palvelun aina aurinkovoimalan kartoituksesta, paneelien ja invertterien maahantuontiin ja asennukseen sekä sähköenergian toimitukseen.